Sikkerarv.dk

Sikkerarv.dk er Danmarks første site, hvor man kan oprette et testamente online, udenom advokaten. Da testamente kan være et kompliceret område, var brugervenlighed og hjælp i fokus under hele udviklingen.

Vi lancerede Sikkerarv.dk i 18. februar 2015, og på det tidspunkt, var vi de eneste på markedet. Vi er stadig de bedste.

Sikkerarv.dk forside

Som nævnt kan oprettelse af testamente være en kompliceret affære. Der findes mange begreber, man som almindelig dansker måske ikke kender. Det er præcis grunden til, at advokater igennem tiden har taget et forholdsvist højt beløb, for noget der faktisk ikke er så komplekst. Prisen for et almindelig testamente hos landets advokater, ligger et sted mellem 2.000 til 5.000 kr. Hos Sikkerarv.dk koster et testamente 650 kr.

For at hjælpe brugerne bedst muligt, findes der igennem hele processen diverse hjælpe funktioner. Vi har arbejdet sammen med flere uafhængige af hinanden advokater - advokater der har forstået at branchen bliver udfordret digitalt - for at få lavet det nemmeste, men samtidig fyldestgørende system.

Brugervenlighed i fokus

Softwaren vi har udviklet til at lave testamenterne, kalder vi for LawDocs. Denne software er vi så glade for, og har vist sig så solid, at vi har baseret flere andre projekter på denne.