Testaviva.dk

En digital livsguide der giver dig nem og gratis adgang til gennem hele livet at være opdateret og have styr på konsekvensen af "dine værdier, arv og ønsker".

Sådan beskriver vi typisk Testaviva. Det er meget præcist vores vision med Testaviva, og selvom det lyder ambisiøst, mener vi at vi kan løfte opgaven.

Men vi løfter den ikke alene. Testaviva er et stærkt samarbejde mellem Code Creation, KMD og Kring. Vi er tre virksomheder, hver især med en vidt forskellig profil, men i dette samspil, står vi alle tre stærkere.

Med Testaviva er vores mål, at nå ud til alle danskere, med nogle produkter, alle ved de har behov for, men ikke hvordan de får behovet dækket.

Testaviva forside

Jurdiske dokumenter

Testaviva tilbyder i første version, de mest nødvendige juridiske produkter, for at du og dine nærmeste er sikret i livet. Det drejer sig helt konkret om testamente, ægtepagt og en samejeaftale. Senere vil vi løbende udvide vores produkt katalog.

Som noget helt unikt, har Testaviva i samarbejde med KMD, udviklet signerings software, hvilket betyder at du kan underskrive alle dine dokumenter digitalt. Digital underskrift, kombineret med at vi opbevarer dine dokumenter på sikre servere hos KMD, betyder at vi har fjernet nødvendigheden af notaren. Og som om det ikke var nok, kan du også altid tilrette dine juridiske dokumenter, uden at skulle igennem en besværlig, manuel, procedure.

Livsscore

Desto mere du fortæller os om dig selv, desto bedre kan vi guide dig igennem dit liv. Udfra de informationer du giver os, sammenholdt med de dokumenter du har, eller ikke har oprettet, kan vi give dig en score. En score der nemt og overskueligt fortæller dig, om hvor godt du er sikret i livet.

Livsguide

Ved hjælp af forskellige integrationer, og dit samtykke naturligvis, kan Testaviva løbende holde dig opdateret når din situation ændrer sig. Juridiske dokumenter kan igennem livet blive uddateret. Det er ikke ualmindeligt, at f.eks. testamenter er så forældede, at de er praktisk talt ubrugelige.

Vores livsguide vil altid holde dine dokumenter opdateret, så din passer til din nuværende situation.

Testaviva produkter

Mine aktiver

Testaviva giver dig mulighed for at oprette og holde styr på alle dine aktiver. Det kan være dit indbo, din opsparing og dine forsikringer. På den måde kan du nemt få et overblik, over hvor meget du er værd. Det kan være værdifuldt, da det derved er nemmere at forholde sig f.eks. at fordele sin arv.

Livsforsikring og Pension

Mange danskere har en livsforsikring. Endnu flere har en pensionsopsparing. Fælles for de to aktiver, er at skulle ulykken en dag være ude, er det i sidste ende en anden person der skal modtage udbetalingen af din livsforsikring og/eller pension.

Undersøgelser viser at utroligt mange danskere, ikke ved hvem der står til at modtage de udbetalinger. De fleste regner med at det er samme regler som arveloven. Det er det desværre ikke, og i mange tilfælde står f.eks. gamle kærester som begunstigede på livsforsikringer og pensioner.

Testaviva tilbyder en såkaldt "Begunstigelseserklæring", der gør det nemt for dig, at vælge hvem der skal modtage din livsforsikring og pension. Du skal blot udfylde og underskrive et dokument - det hele digitalt naturligvis - så klarer vi resten.

Testaviva testamente

Digital Arv

Hvad skal der ske med din digital tilstedeværelse den dag du går bort? Hvis du ingenting gør, lever du typisk videre som et spøgelse på de sociale medier, i flere år. Det er ikke nemt for dine efterladte at lukke ned for f.eks. Facebook. Men vi har gjort det nemt for dig.

Med vores Digital Arv produkt, kan du vælge hvilke digital ydelser du er tilknyttet og vælge hvem der skal lukke ned for dem. Så holder vi styr på det hele, og den dag du er gået bort, hjælper vi med at få lukket ned for dine konti.

 

Glæd dig allerede nu! Vi lancerer nemlig platformen primo 2017.